Ο καρκίνος ήρθε όταν είχα αποφασίσει να κάνω εξωσωματική με δανεικό σπέρμα – Newsbeast

Ο καρκίνος ήρθε όταν είχα αποφασίσει να κάνω εξωσωματική με δανεικό σπέρμα – Newsbeast


Για το πώς έμαθε ότι έχει καρκίνο αλλά και για την τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε μίλησε η Βάσια Τριφύλλη.

«Ήμασταν πάρα πολύ ωραία παρέα στους “Αυθαίρετους”. Μετά τους “Αυθαίρετους” μου πρότειναν να κάνω το “Ραντεβού στα τυφλά” και πάνω στην μεγάλη μου επιτυχία, έπαθα καρκίνο στο στήθος. Έγινε της τρελής. Έκανα 60 – 80 ακτινοβολίες. Θυμάμαι ότι όταν ήταν να λιποθυμήσω τους έλεγα μην ανησυχείτε, αν μου έρθει να λιποθυμήσω θα το πω. Έλεγα δεν είμαι καλά και ξεραινόμουν. Και γελάγαμε βέβαια όλοι μαζί γιατί το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο κατά του καρκίνου. Μου έτυχε στην πιο ακατάλληλη ηλικία, ανάμεσα 35-40, πάνω που ήθελα να κάνω εξωσωματική για να κάνω παιδί. Είπε ο Θεός “άργησες κυρία Τριφύλλη, περιμένεις να γίνεις πλούσια για να κάνεις και ένα παιδί; Φάε και έναν καρκίνο τώρα, να μην κάνεις ποτέ”. Ήμουν μόνη μου, ελεύθερη και θα έπαιρνα δανεικό σπέρμα» είπε μιλώντας στο Happy Day.

Η θετή της κόρη πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Είμαι πολύ συγκινημένη, όταν γεννούσε η Βερόνικα εγώ λιποθυμούσα από έξω. Δεν το ξέρει αυτό η Βερόνικα πρώτη φορά θα το ακούσει. Γέννησε πριν από δύο μήνες, έναν άντρακλα, ένα κουκλί. Ακούστε το περίεργο, αυτό πίνει το γάλα της μάνας του αλλά αντί να παχαίνει, μακραίνει. Ο μπαμπάς, είναι κούκλος, ψηλός, λεβέντης τρομετός. Ρουμάνος, ο Τζίτζι».

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε και για το διαζύγιό της:

«Ο Γιάννης Τριφύλλης ο μόνος όρος που είχε βάλει στο διαζύγιο ήταν να μην αλλάξω το επίθετο μου και δεν το άλλαξα ποτέ. Ειλικρινέστατα δεν ταιριάζαμε σεξουαλικά. Είχα σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο, αλλά ήταν μία σχέση ενός καταπληκτικού ταλέντου που με διάλεξε και με ερωτεύτηκε, εγώ δεν τον ερωτεύτηκα γιατί τότε αγαπούσα τον Φάνη Χηνά. Δεν ήμουν του κερατώματος, αντιθέτως έχω φάει το κέρατο της ζωής μου, κι όταν το έκανα, δεν το έκανα για να το μάθει ο άλλος αλλά για μένα. Πρέπει να με “μουντζώσετε” γιατί ο Μίνως Κυριακού μου έκανε πρόταση να παρουσιάσω τον “Πρωινό καφέ” και είπα, όχι! Ήταν τυχερό να το παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη».

Δείτε το βίντεο:

Source link

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.