20 σκληρές αλήθειες που δεν σου ειπε κανείς για το σeξ! Έφτασε η ώρα να τις μάθεις! - SEX

20 σκληρές αλήθειες που δεν σου ειπε κανείς για το σeξ! Έφτασε η ώρα να τις μάθεις! – SEX


Το σεξ είναι επικοινωνία..είναι ανάγκη…και σίγουρα ευχαρίστηση….Έχεις σκεφτεί ποτέ αν το σεξ που κάνεις είναι και το “σωστό”. Ίσως κάποια πράγματα να μην τα έχεις σκεφτεί. Έτσι και εμείς σου μαζέψαμε τις 20 σκληρές αλήθειες που κανένας δεν σου είπε! Αλήθεια έχεις σκεφτεί ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες μετά από One night stand;

1. Όλοι ανεξαιρέτως λένε ψέματα και υπερηφανεύονται για το πόσο πολύ σeξ κάνουν.

2. Και φυσικά αναφέρονται το ίδιο ψευδώς και στο πόσο τέλειο ήταν κάθε φορά!

3. Πολλοί άντρες θα πουν ή θα κάνουν οτιδήποτε για να μην φορέσουν προφυλακτικό. Μην υποκύψεις ΠΟΤΕ.

4. Μερικοί άντρες πραγματικά χάνουν την στύση τους όταν δεν φοράνε προφυλακτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να πεις “ναι” στο σeξ χωρίς προφύλαξη.

5. Οι περισσότεροι άνθρωποι γυναίκες ή άντρες ντρέπονται να σου αποκαλύψουν αν έχουν κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα.

6. Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Θέλει τρόπο και χρόνο!

7. Μπορεί πραγματικά να σου αρέσει ένα αγόρι, αλλά όταν κάνετε σεξ να μην φτάνεις ποτέ στην κορύφωση.

8. Το πιο πιθανό σενάριο σε κάθε συνεύρεσή σας είναι να μην έρθετε ποτέ σε οργασμό ταυτόχρονα.

9. Μετά από κάθε συνεύρεση πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα για πιπί (!) για να αποφύγεις την ουρολοίμωξη.

10. Δεν μπορείς να κοιμηθείς αμέσως μετά το σεξ. Πρέπει να αλλάξεις σεντόνια (εκτός και αν μπορείς να κοιμηθείς στο υγρό σημείο), να του δώσεις πετσέτα, ένα ποτήρι νερό, να πεις δυο κουβέντες ή να του δείξεις την εξώπορτα.

11. Όσα σου αρέσουν τώρα στο σex είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν όσο περνάνε τα χρόνια.

12. Το ότι έκανες σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι δένεσαι ή ότι ήρθες κοντά του συναισθηματικά.

13. Ο άντρας από τον οποίο έχασες την παρθενιά σου δεν σημαίνει ότι είναι και ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου.

 20 σκληρές αλήθειες που δεν σου ειπε κανείς για το σeξ

14. Το αν χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό δεν σημαίνει ότι ο σύντροφος σου δεν σε ερεθίζει.

15. Ο καλός σου δεν θα θέλει πάντα να σε φιλάει όσο κάνετε σeξ και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν σε θέλει.

16. Δεν χρειάζεται να του κάνεις στοματικό έρωτα αν δεν θες.

17. Δεν είναι κακό να έχεις πάντα πάνω σου ένα προφυλακτικό.

18. Όταν αλλάζεις στάση στην πραγματικότητα δεν μοιάζει με σκηνοθετημένη σκηνή του Hollywood.

19. Αν ένας άντρας δεν είναι σεξουαλικά υπερδραστήριος αυτό δεν σημαίνει ότι φταις εσύ.

20. Το σeξ μεγαλύτερης διάρκειας δεν είναι πάντα και καλύτερο. Η ποιότητα μετράει, όχι η ποσότητα.

Σ@ξ χωρισμού: Είναι μεγάλο λάθος;

Σ@ξ χωρισμού: Είναι μεγάλο λάθος;

Κακά τα ψέματα, κατά πάσα πιθανότητα χωρίζοντας από μια σχέση έχεις μπει κι εσύ στη… διαδικασία να κάνεις το λεγόμενο «σεξ του χωρισμού».

Μπορεί να σου φαίνεται σαν ιδέα κάτι σχετικά καλό, δηλαδή να κερδίσεις κάτι από μια άσχημη κατάσταση, όπως είναι ένας χωρισμός, όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Έχουμε σχέση αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα σ3ξ – Είναι λάθος;

Τι, ακριβώς, όμως συμβαίνει τελικά;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η λογική του «ουδέν κακόν αμιγές καλού» δεν ισχύει στην περίπτωση αυτή, αφού το σεξ του χωρισμού είναι τελικά κάτι που μπορεί να γυρίσει εις βάρος σου.

Ο λόγος γι’ αυτό είναι το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί (ψυχολόγοι – σεξολόγοι), τα αισθήματα που έχεις για τον πρώην (;) σου είναι ακόμα νωπά και δεν έχεις μπει στη διαδικασία να τον αφήσεις πίσω σου, συναισθηματικά τουλάχιστον.

undefined

Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει ότι ένας από τους δυο σας θα «πληγωθεί» από μια τέτοια πιθανότητα, του να κάνετε δηλαδή σεξ λίγο μετά τον χωρισμό σας. Το άτομο που κινδυνεύει περισσότερο να του… ραγίσει η καρδιά είναι εκείνο που ΔΕΝ έχει το άνω χέρι στη σχέση και συνήθως εκείνος ή εκείνη που δεν ήθελε τον χωρισμό.

Τι σε κάνει να το θέλεις
Οι ειδικοί έχουν μπει στη διαδικασία να ψάξουν τα αίτια που σε οδηγούν να κάνεις το σεξ του χωρισμού. Βάσει ερευνών και των σχετικών συμπερασμάτων που έχουν προκύψει από αυτές, κάνουμε σεξ του χωρισμού, γιατί αναζητούμε την επαφή και ένα είδος… παρηγοριάς από τον/την μέχρι πρότινος σύντροφό μας.

Τι συμβαίνει όταν ο συντροφός σου δεν έχει…και τόσο όρεξη για σεξ;

Μπορεί, προσωρινά, να λαμβάνουμε την ανακούφιση και την παρηγοριά αυτή, όμως μακροπρόθεσμα μας κάνει κακό. Παράλληλα, εντείνει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να είμαστε ξανά μαζί, οπότε ουσιαστικά ανοίγουμε έναν φαύλο κύκλο.

undefined

Τι να κάνεις
Εφόσον θέλεις να προσπαθήσεις να σώσεις τη σχέση σου ή τουλάχιστον να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε αυτή, βάζοντας τελεία, οι ειδικοί προτείνουν σε καμία περίπτωση να μην βρεθείτε σε οριζόντια (κι όχι μόνο) στάση, αλλά να κλείσετε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και να καθίσετε να συζητήσετε για την ουσία της σχέσης σας και τι ακριβώς πήγε λάθος σε αυτή.

Κόλπα που μπορεί να κάνει το αιδίο που δεν θα πιστεύετε. Αναλυτικά εικόνες!

Από την άλλη, εάν κι εφόσον είστε αρκετά συνειδητοποιημένη και ξέρετε ότι αυτή θα είναι η τελευταία σας φορά, τότε οι ειδικοί λένε ότι μπορείς να τα… δώσεις όλα, βγάζοντας από μέσα σου πολλά και διάφορα απωθημένα που μπορεί να σου είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της σχέσης.

Στοματικό σ@ξ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Πριν αρκετά χρόνια το στοματικό σεξ ήταν ένα θέμα “ταμπού” για την κοινωνία, αλλά αυτό έχει αλλάξει εδώ και καιρό.

Τώρα πια το στοματικό σεξ συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά! Υπάρχουν, ωστόσο, ακόμα πολλά πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για το στοματικό σεξ, αλλά θα έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στοματικό σεξ και το τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα…

Οι άνδρες προσφέρουν στοματικό σεξ το ίδιο συχνά με όσο το λαμβάνουν

Αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, οι άνδρες, προσφέρουν στοματικό σεξ στις γυναίκες όσο συχνά οι γυναίκες το προσφέρουν σε εκείνους. Μια μελέτη του 2010 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι μόνο το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 ετών κάνουν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους σε σύγκριση με το 75% εκατό των γυναικών που το κάνουν σε εκείνους. Οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών! Αυτό το μοτίβο υποδηλώνει ότι όσο μεγαλώνετε, τόσο πιο “ανταποδοτικοί” γίνεστε στο στοματικό σεξ.

Το στοματικό σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο προεκλαμψίας

Οι έγκυες γυναίκες που προσφέρουν στοματικό σεξ στον σύντροφό τους, μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο προεκλαμψίας. Μια μελέτη του 2000 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Reproductive Immunology έδειξε σαφή σύνδεση ανάμεσα στην μειωμένη συχνότητα προεκλαμψίας και της συχνότητα με την οποία μια γυναίκα κάνει στοματικό σεξ στον άντρα της. Εάν μια έγκυος γυναίκα είχε σχετικά περιορισμένη έκθεση στο σπέρμα του πατέρα του παιδιού της, τότε έχει υψηλότερο κίνδυνο να εμφανίσουν προεκλαμψία σε σύγκριση με το αν έχει μεγαλύτερη επαφή με το σπέρμα του πατέρα του παιδιού της μέσω του στοματικού σεξ (πχ κατάποση σπέρματος).

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει λόγω της ανάπτυξης ανοσολογικής ανοχής μέσω της επαφής και κατάποσης του σπέρματος. Αυτό ενισχύει την άποψη ότι η αυξημένη συχνότητα σεξ με τον ίδιο σύντροφο, ο οποίος είναι ο πατέρας του παιδιού της γυναίκας, μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες εκδήλωσης προεκλαμψίας. Αυτή η επιπλοκή της εγκυμοσύνης χαρακτηρίζεται από υψηλή πίεση του αίματος και μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από κατακράτηση υγρών και πρωτεϊνουρία.

Στοματικό σ@ξ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Η κατάποση σπέρματος κατά τη διάρκεια στοματικού σεξ μπορεί να διευκολύνει την πρωινή αδιαθεσία στην εγκυμοσύνη.

Η ναυτία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης (πρωινή αδιαθεσία) μπορεί να μειωθεί με ένα κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ ή δυόσμο. Ωστόσο, μία έρευνα του 2012 από τον ψυχολόγο Gordon Gallup δείχνει ότι οι έγκυες γυναίκες που καταπίνουν το σπέρμα του πατέρα του παιδιού τους, μπορεί να έχουν αισθητά μειωμένη πρωινή αδιαθεσία. Το σώμα της γυναίκας απορρίπτει αρχικά το σπέρμα του πατέρα κατά την κατάποση, όπως μια μόλυνση και, στη συνέχεια, αντιδράει σε αυτό με εμετό, σύμφωνα με τον Gallup. Μετά από αυτό, το σώμα της γυναίκας δημιουργεί μια ανοχή σε αυτό και έτσι μειώνονται τα συμπτώματα πρωινής ναυτίας.

Το σπέρμα μέσω του στοματικού σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της κατάθλιψης

Οι χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα μπορεί να βελτιώνουν τη ψυχολογική διάθεση, την αύξηση της στοργής και να μειώσουν την κατάθλιψη στην γυναίκα. Μια μελέτη του 2012 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behavior έδειξε ότι το σπερματικό υγρό έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατάθλιψη στις γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ και τη σεξουαλική επαφή.

Μπορείτε να κολλήσετε ΣΜΝ από το στοματικό σεξ

Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) μεταδίδονται συνήθως μέσω του κολπικού και του πρωκτικού σεξ, αλλά το στοματικό σεξ μπορεί επίσης να σας θέσει σε κίνδυνο γι ‘αυτά. Ο ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), η γονόρροια, η σύφιλη, ο έρπης και ηπατίτιδα Β μπορούν να μεταδοθούν μέσω του στοματικού σεξ. Σύμφωνα με τον οργανισμό Planned Parenthood, ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (AIDS HIV) είναι λιγότερο πιθανό να μεταδοθεί μέσω αυτού. Το στοματικό σεξ εξακολουθεί να είναι σεξ και θα πρέπει πάντα να γίνεται με προσοχή και κατά προτίμηση με προφυλάξεις για να μειωθεί η πιθανότητα μετάδοσης των ΣΜΝ.Source link

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.